CONSOLE PLAYSTATION CLASSIC (actie)

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 5 Loyaliteit punten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 5 points die omgezet kunnen worden in een waardebon van 1,00 €.


CONSOLE PLAYSTATION CLASSIC (actie)

Referentie: 0711719999492

Toestand: Nieuw product

59,99 € incl.

release date : 2018

actie loopt tot 31/1/19

Meer details

- +

PlayStation Classic

Een compacte recreatie van de originele PlayStation-console met 20 klassieke games.

Een game-icoon in een nieuw jasje

Beleef opnieuw de momenten die gamen voor altijd hebben veranderd met de iconische PlayStation Classic, uitgerust met 20 van de beste games van de originele PlayStation-console, waaronder Final Fantasy VII, TEKKEN 3, R4: Ridge Racer Type 4, Jumping Flash!, Wild Arms en binnenkort nog veel meer.

Klein maar krachtig

Het ontwerp van PlayStation Classic komt volledig overeen met de originele console, met hetzelfde logo, dezelfde toetsenindeling en verpakking, maar 45% kleiner dan de PlayStation uit 1994. Deze miniatuurconsole wordt geleverd met twee bekabelde controllers, een HDMI-kabel om hem op je tv aan te sluiten en een virtuele geheugenkaart om je avonturen op te slaan als je schakelt tussen games.

20 games uit een gouden tijdperk

PlayStation Classic wordt geleverd met een aantal van de beste games van de originele PlayStation, waaronder:

  • Final Fantasy VII
  • Tekken 3
  • Ridge Racer Type 4
  • Wild Arms
  • Jumping Flash
  • ...

Klassieke besturing

De originele PlayStation-controller heeft de manier waarop we spelen veranderd, met vier knoppen aan de achterkant en een ergonomisch ontwerp zodat hij goed in de hand ligt. Bij PlayStation Classic zijn twee van deze controllers inbegrepen